اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

آیت الله رئیسی در دیدار وزیر دفاع ارمنستان: میدان‌دادن به بیگانگان امنیت‌آور نیست

رییس‌جمهور در دیدار وزیر دفاع ارمنستان و هیات همراه گفت: میدان دادن به بیگانگان امنیت‌آور نیست و آرامش فقط با همکاری کشورهای منطقه تضمین خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 07
کد خبر: ۲۳۱۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید ابراهیم رئیسی عصر امروز پنجشنبه در دیدار «آسورن پاپیکیان» وزیر دفاع ارمنستان و هیئت همراه، با تاکید بر اهتمام جمهوری اسلامی ایران نسبت به استقرار صلح، ثبات و امنیت در منطقه قفقاز، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر موضع ثابت خود مبنی بر نپذیرفتن هیچ‌گونه تغییری در مرزها و ژئوپولتیک منطقه، قاعده حاکم بر روابط میان کشورهای منطقه را احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی و عدم مداخله بیگانگان در امور منطقه می‌داند.


رئیس جمهور با تاکید بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از هر اقدامی در راستای استقرار و تقویت صلح و ثبات در قفقاز، ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وزیر دفاع ارمنستان با همتای ایرانی خود، ارتقای هر چه بیشتر امنیت منطقه را در پی داشته باشد.


رئیسی با خوب توصیف کردن روابط جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان، همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف را در جهت توسعه روابط و ارتقای امنیت منطقه موثر و حائز اهمیت دانست.


رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تامین امنیت منطقه صرفا توسط کشورهای همین منطقه قابل تحقق است، افزود: میدان دادن به بیگانگان امنیت‌آور نخواهد بود و امنیت و آرامش فقط با همکاری کشورهای منطقه تضمین خواهد شد.


سورن پاپیکیان وزیر دفاع ارمنستان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حفظ حاکمیت کشورها و دفاع مقتدرانه از صلح در منطقه، استقرار صلح در قفقاز را مهم‌ترین مسئله در دستور کار ارمنستان عنوان کرد و گفت: ما متعهد به حفظ صلح در قفقاز با احترام متقابل به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی همه کشورها هستیم./ فارس

ارسال نظر